|
|
|||||||
| Предметы Неживое так сказать - вещи, красивые изделия и тому подобное... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Новичок
Спасибо 0 раз(а) в 0 постах
Вес репутации: 12 ![]() |
Привіт усім!
Думаю взяти одну розчіску для детанглінгу, бо всі кажуть, що вона добре розплутує навіть вузлики в кучерях. Але ціна трохи кусається, тож не хочеться помилитися з вибором. Мені важливо, щоб вона була м’яка, бо моє волосся дуже ніжне і легко рветься. І ще питання — чи дійсно така розчіска підходить і для мокрого, і для сухого волосся? Бо я зазвичай розчісую після душу, але буває і коли сухе, щоб освіжити локони. Хтось вже користувався чимось схожим і може поділитися особистим досвідом саме для кучерявого волосся, яке швидко плутається? Який ефект на твоїх кучерях, наскільки менше ламань і чи реально вона варта своїх грошей? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Я тут недавно
Спасибо 0 раз(а) в 0 постах
Вес репутации: 11 ![]() |
Думаю взяти цю розчіску для детанглінгу, бо вона ніби добре розплутує. Але ціна трохи кусається. Ось товар: https://dimkudriv.ua/products/rozchi...avogo-volossia — цікаво, чи вона справді варта цих грошей. Мені треба щось м’яке, бо волосся легко рветься. І я хочу знати, чи підходить вона і для мокрого, і для сухого волосся. Було б добре почути досвід людей, які мають схожий тип кучерів.
|
|
|
|
![]() |
| Интересное |
|
|
|