Стоматологічні послуги у Києві для дітей та дорослих– це якісні медичні маніпуляції, що мають на меті діагностику, лікування, профілактику стоматологічних захворювань і стану ротової і щелепно-лицевої ділянки.
Залежно від вашого запиту може бути проведено обробку та пломбування кореневих каналів (ендодонтичне лікування); професійну гігієну ротової порожнини; лікування каріозних уражень зубів з наступним накладення тимчасової пов’язки; амбулаторні хірургічні операції; встановлення імплантату; лікування захворювань пародонту; ортодонтичне лікування; відбілювання зубів, усі послуги для лікування та видалення молочних зубів.
У всіх випадках надання стоматологічних послуг гарантується надання клієнту повної, достовірної та доступної за формою інформації про стан здоров’я, проведення консультації та консиліуму – як за медичними показаннями, так і на вимогу пацієнта, проведення лікування спеціалістами, які мають сертифікати, що підтверджують право на здійснення цього виду медичної допомоги, облік показників загального здоров’я пацієнта при здійсненні діагностичних, лікувальних та профілактичних заходів стоматологами всіх спеціалізацій; складання рекомендованого (пропонованого) плану лікування; індивідуальний підбір анестетиків, що дозволяє максимально виключити больові відчуття; ретельне дотримання технологій лікування; застосування технологічно безпечних, дозволених МОЗ України матеріалів, які не втратили термінів придатності; проведення контрольних та профілактичних оглядів.
Стоматологічні послуги в Києві для дорослих та дітей надають широкий спектр медичних процедур та терапій, спрямованих на підтримку та поліпшення здоров'я порожнини рота та зубів.