![]() |
![]() |
#1 |
Новичок
Спасибо 0 раз(а) в 0 постах
Вес репутации: 39 ![]() |
![]()
Здравствуйте. Вообще, я с детства боюсь стоматологов, поэтому зубы очень берегу, но тут уже сколько дней мучаюсь. Зуб абсолютно целый, а прикусывать на него больно. От чего может болеть внешне здоровый зуб? И если визит в стоматологию неизбежен, можете посоветовать клинику в Киеве, где не больно лечат?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Новичок
Вес репутации: 43 ![]() |
![]()
Сталкивался, вообще на зуб прикусывать не мог, промаялся три дня и пошел сдаваться в больницу. Оказалось, что у меня вообще лицевой нерв воспалился, а боль отдавала в зуб. Я поэтому понять не мог, какой конкретно болит. Может у вас такое.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
Вес репутации: 43 ![]() |
![]()
Буває прихований карієс, або кіста утворилася на корені зуба, вони можуть довго себе не проявляти, сусідні зуби від цього теж постраждати можуть. Тому ковтати таблетки жменями і глушити біль загрожує вкрай неприємними наслідками. Візит до зубного лікаря нехай вас не лякає, у Києві є чудова стоматологія на Лобановського, поруч з вулицею Козацька: https://kutsdental.com.ua/ Ми зараз туди всією сім'єю ходимо, і навіть діти перестали візитів до стоматолога боятися.
Последний раз редактировалось Fuke; 03.09.2023 в 11:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Новичок
Вес репутации: 88 ![]() |
![]()
Зараз у платних клініках лікувати зуби взагалі не страшно, і фахівці хороші працюють, і обладнання сучасне, і засоби, що заморожують, застосовують сильні. Практично не відчуваєш нічого. Ось вартість послуг ще б була нижчою, взагалі б класно було.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Новичок
Вес репутации: 0 ![]() |
![]()
Ну вы всегда можете воспользоваться анастазией, да будет дороже, но не больно
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Мне тут понравилось
Вес репутации: 5 ![]() |
![]()
Новокаин же (в поликлинике по месту прописки) БЕСПЛАТНЫЙ! Зачем платить за платное обезболивание?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Опции темы | |
Интересное |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Чистим зубы без зубной пасты | +FAN | Чего в мире интересного | 0 | 20.09.2010 01:34 |
|